هر چند کشور قطر با رژیم صهیونیستی مناسبات رسمی ندارد ولی گزارشهای خبری همیشه چیزی خلاف این را نشان داده است و مناسبات این دو همیشه محل بحث بوده است.
برای نمونه، روزنامه الخلیج 24 سپتامبر سال 2006 از دیدار "شیخ حمد بن جاسم " وزیر خارجه قطر با همتای اسرائیلی خود در نیویوک خبر داد که وی در این دیدار روابط قطر با اسرائیل را عادی خواند یا «محمود الرمیحی» معاون امور هماهنگیهای وزارت امورخارجه قطر در حاشیه ضیافت ناهار دومین روز نشست اقتصادی این کشور در ماه ژوئن سال 2010 در واکنش به اعتراض شرکتکنندگان به حضور وزیر اسرائیلی در نشست اقتصادی دوحه مدعی شد که لزوم پیشرفت و توسعه ارتباط مستمر با همه از جمله رژیم صهیونیستی است.
الرمیحی اعلام کرده بود : لزوم توسعه و پیشرفت کشورها، ارتباط مستمر میان تمامی کشورهاست و نزاع ها را با اسرائیل میبایست حل کرد.
با توجه به این مسائل، پس از آنکه فدراسیون بینالمللی فوتبال (فیفا) اعلام کرد که میزبانی جام جهانی سال 2022 را بر عهده کشور قطر خواهد داشت، بسیاری از تحلیلگران به این مسئله حساس شدند و با اشاره به روابط پنهانی قطر با رژیم صهیونیستی این انتخاب را سیاسی دانستند.
«واحد تحلیل و پژوهش موسسه فرهنگی موعود» با انتشار این مقاله نوشت: بسیاری از تحلیلگران انتخاب قطر برای میزبانی جام جهانی 2022 را به دلیل ثروت حاصل از درآمدهای نفتی این کشور کوچک حاشیه خلیج فارس میدانند.
ولی جای این سوال باقی است که کشوری با فرهنگی اسلامی وسعت کم ارضی و جمعیت کم چطور توانست گوی سبقت را ازکشورهای جهان اول دنیای آزاد مانند آمریکا، کره جنوبی، ژاپن و استرالیا برباید؟
موعود نوشت: درحالیکه «سپ بلاتر»، رئیس 74 ساله فیفا از پیشنهاد کره جنوبی برای میزبانی جام جهانی 2022 ستایش کرده بود و گفته بود پیشنهاد آنها خیلی خوب است و میخواهد به صلح بین کره شمالی و کره جنوبی کمک کند و این کار را به کمک قدرت جام جهانی انجام خواهد داد، پس چه اتفاقی افتاد که قطر جایگزین کره جنوبی شد؟!
حتی باتوجه به این که تا اکنون رقابتهای جامجهانی در اواخر بهار و اوایل تابستان برگزار شده است انتخاب قطر برای میزبانی چنان مهم بوده است که فیفا حاضر شد به دلیل گرمای هوا در آن هنگام در قطر که به بیش از 50 درجه سانتیگراد میرسد، به تغییر زمان برگزاری بازیها در زمستان تن دهد.
سوال دوم این است که چگونه این کشور اسلامی میخواهد میزبان مدعوینی با عقاید و فرهنگ بیقید و آزاد از هرحیث باشد که میبایست شرایط لازم برای جلب حضور ایشان در این کشور فراهم شود درحالیکه دربین آنها گروههای مختلف مردمی اهل فسق وفجور ، زنا، همجنسبازی و شرب خمر و ... رواج دارد و علمای این سرزمین چطور به این قضیه رضایت خواهند داد.
بنا بر اعلام موسسه موعود، چنانچه بلاتر که به مزاح گفته بود که همجنسگرایان درصورت سفر به قطر برای تماشا بهتر است در مدت جام جهانی به قوانین کشور میزبان احترام بگذارند، «جان آماکی» ستاره سابق بسکتبال انگلیس و یکی از برجستهترین ورزشکاران همجنسباز دنیا از سخنان اولیه آقای بلاتر انتقاد کرد.
آماکی به شبکه تلویزیونی «بیبیسی» اعلام کرد که سخنان بلاتر بچگانهترین پاسخ ممکن به همجنسبازان است.
اما بلاتر بعید میداند همجنسبازان دوستدار فوتبال در قطر با مشکلی مواجه شوند او میگوید: درخاورمیانه فرهنگ دیگری هست. زیرا دین دیگری آنجا هست. ولی درفوتبال ما هیچ حدومرزی نمیشناسیم[!]. ما همه چیز را به روی همه میگشاییم. فکر میکنم نباید هیچ انسانی مورد تبعیض قراربگیرد. اگر آنها [همجنسبازان] میخواهند مسابقهای را درجام جهانی قطر تماشا کنند، یقین دارم به آنها اجازه ورود داده میشود.
مناسبات قطر و رژیم صهیونیستی !
موعود افزود: نکته دیگر اینکه قطر به عنوان کشوری عربی و اسلامی چگونه میخواهد میزبان ساکنان صهیونیست فلسطین اشغالی یا تیم منتخب رژیم اشغالگر قدس باشد (در صورت صعود آن به مرحله نهایی جامجهانی)؛ جز آنکه قبلا بر سر این موضوع سازش و توافقی محرمانه صورت گرفته باشد.
چنانکه روزنامه مصری «الیوم السابع» خبر داد که شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی امیر قطر درجمع خبرنگاران در مقر فیفا اعلام کرده است: ما درقطر سیاست تبعیض را دنبال نمیکنیم بویژه در حوزه ورزش. اگر اسرائیل خود را برای جام جهانی آماده کند میتواند بدون هیچ مشکلی در مسابقات جام جهانی قطر و بدون کمترین مشکلی شرکت کند و اسرائیلیها نیز میتوانند بدون هیچ مشکلی برای تماشای مسابقات به قطر بیایند.
امیر قطر ادامه داد: تلاش قطر برای میزبانی مسابقات جام جهانی فوتبال درسال 2022 دیدگاه جهان را در خصوص خاورمیانه تغییر خواهد داد.
موعود تصریح کرد: قطعا این میزبانی درجهت عادیسازی روابط کشورهای اسلامی با اسرائیل و استحکام موقعیت اسرائیل درمنطقه موثر خواهد بود. این موضوع یادآور جمله معروف "گاستون مایر " نویسنده سرشناس فرانسوی است که میگفت: دروغ بزرگ ورزش از سیاست جداست.
واحد تحلیل موسسه موعود افزود: بیگمان غرب با برنامهای سنجیده برای تهاجم فرهنگی و شکستن ساختارهای سنتی و دینی و ترویج روحیه تساهل وتسامح و سازش، به میدان جام جهانی 2022 قدم گذاشته است و سهولت دسترسی جوانان کشورهای اسلامی ازجمله ایران برای حضور در این میدان امکان بهتری برای نتیجه گرفتن غرب فراهم خواهد کرد.
خصوصا آنکه سپ بلاتر در مسقط پایتخت عمان، اعلام کرد که قطر میتواند تعدادی از بازیهای رقابتهای جام جهانی 2022 را در کشورهای همسایه و خارج از خود قطر برگزارکند و از کشورهای همسایه قطر برای اعلام میزبانی تعدادی از بازی ها دعوت کرد. این یعنی بسط و توسعه دادن دامنه انفجار این بمب فرهنگی غربی است که تصمیمگیرندگان اصلی در تحولات جهانی در صددند ترکشهای این بمب با برد بیشتری بر تن کشورهای اسلامی بنشیند.
بنا بر این گزارش، به اعتراف خود بلاتر فاکتور پول و سرمایه درانتخاب قطر به عنوان میزبان جام جهانی 2022 مورد توجه نبوده است. وی گفت: باید فراموش کنیم که قطر یک کشور مسلمان در خاورمیانه است و هدف ما توسعه فوتبال درتمام نقاط دنیا و بین همه مذاهب است. با انتخاب قطر ما درهای فوتبال را به سوی دنیا و فرهنگ جدیدی باز کردیم. دنیای عرب که قبلا با نامزدی مراکش و مصر چندین بار شانس خود را امتحان کرده بود بالاخره توانست به حق خود برسد.
به نوشته موعود، روابط پنهان و آشکار قطر با اسرائیل برکسی پوشیده نیست بخصوص حضور مقامات عالی رتبه اسرائیل مثل معاون رئیس یا وزیر امورخارجه به بهانههای مختلف در قطر و عمان. بیشک دستگاه حاکمه قطر خود بستر اصلی اجرای نقشههای شوم غرب در منطقه است چنانکه با تمام قوا وارد این میدان شده است. درحالی که بسیاری از شهروندان عراقی،افغان و پاکستانی با فقر و گرسنگی دست وپنچه نرم میکنند قطر 60میلیارد دلار برای ساخت ورزشگاهها و 25میلیارد دلار برای ساخت مترو و 4 میلیارد دلار برای ساخت پل دوستی بین قطر و بحرین و 20 میلیارد دلار برای توسعه راهها و ساخت 80 هتل برای آمادگی و پذیرایی از جام جهانی 2022 اختصاص داده است که این اقدامات مصداق بارز ساخت اسکلت اسب تراوای فرهنگی به دست منابع خودی است.
موعود افزود: ساخت بناها و استادیومهای ورزشی با ساختار و نمادهای فراماسونری و شیطانپرستی نیز دلیلی دیگر بر حضور و ظهور عناصر فعال این جریانها در قطر است.