شورای دولتی پخش برنامه‌های رادیو و تلویزیون آمریکا (BBG) که دیپلماسی رسانه‌ای دولت آمریکا را طراحی می‌کند، در بودجه مالی سال 2011 خود به کنگره مبلغ 768 میلیون و 778 هزار دلار درخواست کرده است.

بخشی از بودجه اعلامی بی‌بی‌جی ‌به "توسعه برنامه‌ها؛ ارتقاء عملیات‌ها و پخش ماهواره‌ای جهانی "، "توسعه موج FM و رسانه‌های جدید و دیجیتال " اختصاص یافته است که بدین منظور 16,9 میلیون دلار بودجه در نظر گرفته شده است.


آنچه در پی می‌آید متن جزئیات دقیق بودجه درخواستی هیأت مدیران خبررسانی آمریکا برای سال مالی 2011 در بخش توسعه برنامه‌های موج FM در کشورهای مختلف از جمله افغانستان است.

"یکی از اهداف کلیدی هیأت مدیران خبررسانی عبارت است از برقراری یک شبکه ماهواره‌ای جهانی برای پخش برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی به ایستگاه‌ها و نمایندگی‌های هیأت مدیران خبررسانی در اقصی‌نقاط جهان و در صورت امکان ارائه خدمات ماهواره‌ای به منازل. سازمان همچنین باید بتواند از طریق یک بنیاد خبررسانی قابل اتکا به الزامات ناشی از بحران‌ها و رویدادهای ناگهانی پاسخ دهد. زیرساخت‌های ماهواره‌ای جهانی تضمین می‌نمایند که برنامه‌های هیأت مدیران خبررسانی بدون عیب و نقص به تمام مخاطبان در همه جای جهان می‌رسند. اما تجهیزات پشتیبانی از این زیرساخت حیاتی فرسوده، ناکافی و ناکارآمد بوده نمی‌تواند از سیستم پخش ماهواره‌ای گسترده هیأت مدیران خبررسانی پشتیبانی کند.

بخش "ارتقای عملیات‌ها و پخش ماهواره‌ای جهانی " متشکل از دو قسمت است: "زیرساخت و ظرفیت پخش ماهواره‌ای جهانی " و "مرکز کنترل شبکه "، قلب سیستم پخش ماهواره‌ای جهانی هیأت مدیران خبررسانی. این دو قسمت برای حصول اطمینان از اینکه سیستم پخش ماهواره‌ای جهانی هیأت مدیران خبررسانی از ظرفیت و توانایی لازم برای پشتیبانی از الزامات خبررسانی و پخش، بالاخص برای تلویزیون، برخوردارند، بسیار حیاتی هستند.

سیستم پخش ماهواره‌ای

سیستم پخش ماهواره‌ای از تمام نهادهای هیأت مدیران خبررسانی پشتیبانی می‌کند و از یک سال پیش یعنی زمانی که صدای آمریکا و شبکه‌های خبررسانی خاورمیانه پخش برنامه‌های تلویزیونی را آغاز کردند، با حداکثر ظرفیت در حال فعالیت است. سیستم کنونی ظرفیت لازم برای همراهی با رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی و رادیو آسیای آزاد، در فرایند ورود این دو نهاد به پخش رادیویی و تلویزیونی ماهواره‌ای را ندارد.

از دیگر مطالباتی که بر این سیستم وارد می‌شوند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: تعداد فزاینده ویدئوهایی که از دفاتر خبری محلی فرستاده می‌شوند، درخواست‌های مطرح شده از جانب نهادها برای نمایش تصویر در کنار کانال‌های صوتی که به صورت مستقیم و با وضوح تصویر بالا در ماهواره‌های خانگی دریافت می‌شوند، و درخواست استفاده از ماهواره‌های منطقه‌ای پربیننده‌تر برای بازارهای خاص.

سیستم پخش ماهواره‌ای هیأت مدیران خبررسانی از فرمت کنونی MPEG2 به فرمت MPGE4 تغییر خواهد یافت. تکنولوژی MPEG4 تنها نصف پهنای مورد استفاده تکنولوژی MPEG2 را نیاز دارد. بنابراین استفاده از فرمت MPEG4 باعث خواهد شد 50 درصد از پهنای باند ماهواره‌ای مورد استفاده هیأت مدیران خبررسانی آزاد شود و این ظرفیت اضافی برای برآورده ساختن نیازهای فزاینده هیأت مدیران خبررسانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از فرمت MPEG4 هزینه کمتری نسبت به خرید ظرفیت اضافی دارد. برنامه سه ساعته الیوم که در شبکه الحرة پخش می‌شود مثال خوبی برای نشان دادن میزان تفاوت در هزینه است: تبدیل به فرمت MPEG4 سالیانه 500 هزار دلار هزینه دارد،‌ در حالی‌که اگر از سیستم تکنولوژی MPEG2 استفاده نماییم باید ظرفیت ماهواره‌ای اضافی برای برنامه سه ساعته الیوم را کرایه نماییم که هر سال 3.5 میلیون دلار هزینه خواهد داشت.

مرکز کنترل شبکه

مرکز کنترل شبکه در سال 1987 تأسیس شد تا سیگنال‌های رادیویی را از واشنگتن به ایستگاه‌ها منتقل کند. سیستم اولیه از 24 کانال صوتی خروجی یک‌طرفه تشکیل شده بود. هیچ کانال ورودی و یا ویدئویی وجود نداشت. هم‌اکنون با رشد کانال‌های تلویزیونی و افزایش نهادهای تابعه هیأت مدیران خبررسانی، این هیأت دارای 400 کانال صوتی و 20 کانال ویدئویی شد که همگی کانال‌های خروجی و ورودی و از مناطق مختلف جهان هستند.

با افزایش سرویس‌ها و برنامه‌ها، مرکز کنترل شبکه به صورت پله‌ای گسترش یافت و در نتیجه رشد این نهاد به صورت تکه‎تکه و بدون تدوین یک استراتژی کلی انجام گرفت. در نتیجه، سازمان و ساختار تأسیسات مرکز کنترل شبکه نامنظم و ناهماهنگ بوده و شامل انواع مختلفی از سیستم‌های ارتباط راه دور است. علاوه بر این، شاهد کمبودهایی در توانمندی این مرکز برای کنترل و نظارت بر کل شبکه جهانی هستیم.

10 درصد از تجهیزات ارتباط راه دور متعلق به سال 1992 و 30 درصد از تجهیزات نیز متعلق به سال 1999 هستند. این سیستم‌ها همگی از رده خارج بوده و تولید کننده آنها دیگر پشتیبانی فنی برای آنها ارائه نمی‌کند. ظرفیت و زیرساخت‌های مرکز کنترل شبکه به سختی می‌تواند جوابگوی نیازهای کنونی پخش ماهواره‌ای باشند. پیشنهادهای مطرح شده در حوزه افزایش برنامه‌های ویدئویی یعنی تغییر فرمت به HD و یا تکنولوژی کارآمدتر MPEG4، با توجه به ظرفیت‌ها و زیرساخت کنونی مرکز کنترل شبکه غیر قابل اجرا هستند. علاوه بر این سطح صدا در مرکز کنترل شبکه بسیار بالاتر از سطح استاندارد "مدیریت سلامتی و امنیت شغلی " (OSHA) است. بنابراین تجهیزات مربوطه باید ارتقا یابند تا این مسئله نیز مرتفع گردد.

تقریباً 85 درصد از برنامه‌های هیأت مدیران خبررسانی توسط مرکز کنترل شبکه انجام می‌گیرند، این برنامه‌ها عبارتند از: تلویزیون الحرة، شبکه‌های خبررسانی خاورمیانه؛ رادیو سوا، شبکه‌های خبررسانی خاورمیانه؛ تمام برنامه‌های صدای آمریکا؛ تمام برنامه‌های رادیو آسیای آزاد؛ و برخی از برنامه‌های رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی و دفتر خبررسانی کوبا. اگر تجهیزات و سیستم ارتباط راه دور کنونی مرکز کنترل شبکه ارتقا نیابند، پخش این برنامه‌ها به مخاطره خواهد افتاد. هیأت مدیران خبررسانی تجربه گسترده‌ای در فرو نشاندن ریسک‌های بزرگ خبررسانی بین‌‌المللی، شامل مسائل امنیتی و سیاسی، دارد اما اگر برنامه‌ها دچار ترکیبی از اختلالات بلندمدت و مداوم سیستمی در حوزه پخش گردند در این صورت تجربه و تخصص هیأت مدیران خبررسانی کارآیی چندانی نخواهد داشت.

بهبود دسترسی ماهواره‌ای به مخاطبان آن‎گونه که توسط "شاخص کارآیی ماهواره‌ای " اندازه‌گیری شده است، افزایش پهنای باند دیجیتالی مجموع شبکه ماهواره‌ای و افزایش ظرفیت کانال شبکه ماهواره‌ای از جمله اهداف در نظرگرفته شده برای این منظور است.

توسعه موج FM، رسانه‌های جدید و دیجیتال (7.9 میلیون دلار و 14 منصب)

بازارهای رسانه‌ای هیأت مدیران خبررسانی به سرعت پیچیده می‌شوند در نتیجه نیازمند استراتژی‌های محلی و نیز پیاده‌سازی تخصصی این استراتژی‌ها هستیم تا قدرت رقابتی هیأت مدیران خبررسانی افزایش یابد.

به منظور تقویت فرایند جمع‌آوری اخبار و ارائه گزارش‌های خبری هیأت مدیران خبررسانی و نیز انتقال محتوای تولید شده در میان پلت‌فرم‌ها، نیازمند سیستم‌های تولیدی مدرن و تلفیقی هستیم. باید علاوه بر زیرساخت‌های کنونی، زیرساخت‌های جدید احداث گردند تا پاسخگوی ظهور تکنولوژی‌های دیجیتالی جدید باشند.

اولویت‌های امنیت ملی و محیط همیشه در حال تغییر رسانه‌ای و تکنولوژی‌های جدید، هیأت مدیران خبررسانی را ملزم می‌کنند که عملیات‌های خود را به طور مداوم تغییر دهد. هیأت مدیران خبررسانی باید چگونگی تدوین و اجرای بهینه عملیات‌ها، شامل ترکیب صحیح سرویس‌های زبانی و پلت‌فرم‌های رسانه‌ای، را به طور مداوم ارزیابی کند.

دستگاه‌های موبایل، پخش دیجیتالی، زیرساخت‌ها و مدیریت رسانه‌‌های دیجیتال (5.6 میلیون دلار و شش منصب)

هیأت مدیران خبررسانی باید با توسعه مداوم تکنولوژی‌های رسانه‌ای جدید هماهنگ باشد تا موقعیت خود را در بازار جهانی و پیچیده رسانه‌ای که به طور فزاینده‌ای رقابتی می‌شود، حفظ کند. نهادهای مرتبط با هیأت مدیران خبررسانی بین‌المللی تاریخی طولانی در برقراری ارتباط با مخاطبین از طریق فرمت سنتی رادیویی دارند. با این حال، حتی در مناطق دورافتاده و کمتر توسعه یافته جهان نیز، پلت‌فرم‌های رسانه‌ای جدید باعث پدید آمدن محیط خبررسانی بسیار متفاوتی از گذشته شده‌اند. هیأت مدیران خبررسانی در فضایی از تکامل سریع رسانه‌ای و ارتباطاتی فعالیت می‌کند و باید از تکنیک‌ها و تکنولوژی‌های ارتباطاتی مدرن بهره گیرد تا بهتر بتواند به اولویت‌های محلی و نیازهای مخاطبین گوناگون پاسخ دهد.
هیأت مدیران خبررسانی پیشنهاد می‌کند یک برنامه توسعه برای دستگاه‌های موبایل و پخش دیجیتالی برنامه‌های صدای آمریکا تدوین شود.

مهندسی اداره خبررسانی بین‌المللی

بخش مهندسی اداره خبررسانی بین‌المللی در حال همکاری با صدای آمریکا است تا برنامه‌های این سازمان را از سیستم‌های آنالوگ تبدیل به سیستم‌های فایل‌محور دیجیتالی نمایند. این امر باعث می‌شود صدای آمریکا بتواند دارایی‌های دیجیتالی‌اش را در پلت‌فرم‌های گوناگون رسانه‌ای قابل دسترس سازد تا قابلیت استفاده دوباره و نیز اشتراک در تمام سازمان را داشته باشند. بدین ترتیب ارزش‌ دارایی‌های دیجیتالی صدای آمریکا افزایش می‌یابد. این مسأله به صدای آمریکا امکان خواهد داد تا جریان کاری دیجیتالی خود را ساده‌تر ساخته و هزینه‌های منابع و نیز مخارج کلی مدیریت دارایی را کاهش دهد.
این برنامه چهارچوبی برای شبکه‌سازی، ذخیره، و دیگر توانمندی‌های افزایش پهنای باند فراهم می‌‌آورد. فرایندهای ذکر شده برای پشتیبانی از تعداد در حال رشد دارایی‌های دیجیتالی، تبدیل فایل‌های دیجیتالی بزرگ، و انواع گوناگون رسانه‌های جدید ضروری هستند. صدای آمریکا نرم‌افزارهای ویرایش صدا و تصویر را که توسط خبررسان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد نیز استانداردسازی خواهد نمود تا بدین ترتیب پشتیبانی از این نرم‌افزار‌ها راحت‌تر گردد. صدای آمریکا باید ویدئوهای با کیفیت بالا (HD) و دیگر فرمت‌های کنونی رسانه‌های جدید را نیز تولید نماید تا بتواند با مخاطبین کنونی، در حال ظهور و نسل بعدی رابطه برقرار کند.

بخش رسانه‌های جدید اداره خبررسانی بین‌المللی

اداره خبررسانی بین‌المللی سعی می‌کند از "تکنولوژی رایانش ابری " در فعالیت‌های خود استفاده کرده و کارها را به شرکت‌های بیرونی ارائه کننده نرم‌افزارها بسپارد. این امر هزینه‌های پیش‌پرداخت ناشی از ایجاد زیرساخت‌های جدید تکنولوژی‌ اطلاعاتی را کاهش خواهد داد، از فواید صرفه‌جویی اقتصادی بهره خواهد برد و نیز هزینه‌های بالای ارتقا و ابزارهای جانبی را حذف خواهد کرد. این برنامه به کاربران تکنولوژی‌ موبایل اجازه‌ خواهد داد تا بدون توجه به مکان،‌ نوع دستگاه و یا فرمت برنامه‌ها به وب‌سایت‌های دارای سرویس‌های جذاب چندزبانی دسترسی یابند.

"ظرفیت فرمت کیفیت بالا (HD)، افزایش ظرفیت ذخیره، توسعه زیرساخت شبکه تولید و پخش، سرویس‌ها و ادارات انتقال برای سیستم دیجیتال یک‎پارچه، صدای آمریکا: افزایش سهم مخاطبین از بازار رسانه‌ای موبایل " از جمله اهداف اجرایی بخش رسانه‌های جدید اداره خبررسانی بین المللی آمریکاست.

توسعه شبکه‌های FM در افغانستان (1 میلیون دلار)

صدای آمریکا و رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی پوشش، ساعت و ظرفیت برنامه‌ها را به منظور دسترسی به تعداد مخاطبان بیشتر در افغانستان افزایش داده‌اند. هیأت مدیران خبررسانی پخش برنامه‌هایش به افغانستان را با شدت و حجم انبوه ادامه می‌دهد. برنامه‌های رادیویی به دو زبان دری و پشتو در 24 ساعت شبانه‌روز و 7 روز هفته تداوم دارند، در هفته شش ساعت نیز برنامه تلویزیونی پخش می‌شود. پخش برنامه‌ها در مناطق بحران‌زای مرزی نیز آغاز شده است.
به علت وجود افراطی‌گری و اقتدارگرایی در افغانستان، این منطقه به عنوان یکی از پنج اولویت بالای امنیت ملی آمریکا مطرح شده است.
مقامات سفارت آمریکا در کابل با اشاره به درخواست‌های مکرر مقامات، روزنامه‌نگاران و مخاطبین افغان به لزوم توسعه فرستنده‌های FM به منظور دسترسی بیشتر به مخاطبین افغان تأکید کرده‌اند. هیأت مدیران خبررسانی باید با بهره بردن از مزایای زبان مشترک، پشتو و دری، ارتباط بین جوامعی را که از نظر جغرافیایی از یکدیگر جدا افتاده‌اند تسهیل نماید.

اداره خبررسانی بین‌المللی هم‌‌اکنون دارای هشت ایستگاه موج FM در افغانستان است. پنج ایستگاه برنامه‌های دری و پشتوی صدای آمریکا و نیز برنامه‌های رادیو افغانستان زیرمجموعه رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی و سه ایستگاه دیگر برنامه‌های رادیو دیوا را پخش می‌کنند. این برنامه باعث خواهد شد آن دسته از افغان‌هایی که هم‌اینک به شبکه موج FM هیأت مدیران خبررسانی دسترسی ندارند نیز بتوانند از برنامه‌های نهادهای تابعه این سازمان بهره‌مند گردند.

"افزایش مخاطبان رادیو در افغانستان از طریق افزایش فرستنده‌های FM از جمله هدف اجرایی در نظر گرفته شده بی‎بی‌جی برای توسعه برنامه‌های موج FM در افغانستان است.

برنامه بخش موبایل و ویدئویی رادیو آسیای آزاد (9 میلیون دلار)

رادیو آسیای آزاد باید با سرعت بیشتری وارد حوزه فرمت‌های ویدئویی و فرستنده‌های ماهواره‌ای گردد تا در رأس بازارهای در حال توسعه در تبت، برمه، ویتنام و چین قرار گیرد.
با تأمین ظرفیت ویراستاری اصلی برای تولید محصولات ویدئویی، برنامه‌‌سازی‌های چند پلت‌فرمی و رقابتی به زبان تبتی، ‌برمه‌ای، ویتنامی و ماندارینی تضمین می‌‌شوند. هر سرویس زبانی یک برنامه یک‎ساعته هفتگی تولید کرده، پخش مصاحبه‌های ویدئویی را بهبود بخشیده، قطعات خبری را قابل دسترس ساخته و امکان بیشتری برای مدیریت کیفی و ویرایشی پیشرفته محصولات فراهم می‌آورد تا گفتمان شهروندی را تسهیل نماید.

این برنامه با ارائه ظرفیت لازم برای تولید مصاحبه‌های یک‎ساعته هفتگی به زبان‌های تبّتی،‌ برمه‌ای، ویتنامی و ماندارینی، از تأسیسات استودیویی رادیو آسیای آزاد که بر اساس بودجه سال مالی 2010 ایجاد شده‌اند، استفاده خواهد برد. علاوه بر این، در برنامه مذکور تولیدات ویدئویی بیشتر شامل مصاحبه‌ها، قطعات ویدئویی ضبط شده توسط گزارشگران در صحنه‌های خبری و همچنین ویرایش و صداگذاری بر ویدئوهای تهیه شده توسط شهروندان، ارائه خواهد شد.

بر اساس تحقیقاتی که در مورد نفوذ اینترنت و استفاده از فیلم‌های ویدئویی در بازارهای زبان ماندارینی و ویتنامی صورت گرفته‌اند، در این دو حوزه ویدئو‌های اینترنتی روش اصلی پخش خواهند بود. سرویس‌های زبان برمه‌ای و تبتی از فرستنده‌های ماهواره‌ای استفاده خواهند نمود.

رادیو آسیای آزاد با سرمایه‌گذاری در توسعه فنی، سخت‌افزار و پخش همچنین استخدام کارمندان فنی و ویراستار به منظور ارائه متن و همچنین تولیدات چندرسانه‌ای برای تلفن‌های همراه، بخش دستگاه موبایل خود را نیز تقویت خواهد نمود. این برنامه توانایی رادیو آسیای آزاد برای ارائه برنامه‌های دارای قابلیت کنش متقابل و همچنین توانایی این نهاد برای ارائه محتوایی را که برای مخاطبین جذاب، پرطراوت و گیرا است افزایش خواهد داد.

"ایجاد مخاطبان تلویزیونی برای برنامه‌های زبان برمه‌ای و تبتی و افزایش تعداد بازدیدکنندگان وب‌سایت رادیو آسیای آزاد از جمله اهداف در نظر گرفته شده بی‌بی‎جی برای سال مالی 2011، 2012 و 2013 است.

متنوع‌سازی روش پخش برنامه‌ها در آفریقا (5 میلیون دلار)

افزایش استفاده از تلفن‌های همراه باعث سرعت گرفتن توسعه رسانه‌ای در آفریقا شده است. دستگاه‌های موبایل حتی در مناطق روستایی نیز به مقدار زیاد وجود دارند. هم اکنون باند FM ترجیح اول مردم این قاره است. علاوه بر این، تماشای تلویزیون به مانند گوش کردن رادیو شایع شده و حتی از آن پیشی گرفته است.

صدای آمریکا هم‌اینک دو زبان رایج در آفریقا یعنی سواحیلی و انگلیسی را به عنوان هدف خود برگزیده است تا در سه پلت‌فرم ذکرشده در بالا، به رقابت بپردازد. تولیدات ویدئویی و متنی برای نزدیک به 40 میلیون مخاطب بالقوه در کشورهای منطقه زبان سواحیلی، ‌پخش خواهند شد. برنامه‌های رادیو سواحیلی و سرویس انگلیسی رادیو صدای آمریکا برای تعداد بیشتری از ایستگاه‌های موج FM در بازارهای عمده آفریقایی پخش خواهند شد. شبکه‌های نماینده‌ای که خواهان برنامه‌های صدای آمریکا هستند اما در عین حال می‌خواهند فرمت‌های تصویری و صوتی متمایز خود را حفظ کنند، می‌توانند از طریق پورتال‌های اینترنتی به تولیدات صوتی و ویدئویی کوتاه دسترسی یابند. موفقیت در این سه روش‌ رسانه‌ای در کنار یک بازاریابی حرفه‌ای و هماهنگ و نیز آگهی‌های تبلیغاتی میسر خواهد بود که به مخاطبین جدید در مورد چگونگی دسترسی به محتوای برنامه‌های صدای آمریکا اطلاع‌رسانی خواهند کرد.

این پروژه به صدای آمریکا اجازه خواهد داد تا در آفریقا با دیگر خبررسان‌های بین‌المللی مثلا چین، بالاخص در حوزه پلت‌فرم‌های موبایل که با سرعت زیادی در حال رشد هستند، رقابت نماید.

راه‌‌اندازی سیستم پیامک خبری در سرویس سواحیلی، تعداد شبکه‌های وابسته سرویس خبر بین‌المللی، صدای آمریکا، قرار گرفتن برنامه‌های تلویزیونی صدای آمریکا در ایستگاه‌های وابسته و افزایش جایگذاری برنامه‌های رادیویی از جمله اهداف در نظر گرفته بی‌بی‌جی در این بخش از فعالیت‌هاست.


عملیات‌های اداری و سرمایه انسانی رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی (1.1 میلیون دلار)

صنعت رسانه شدیداً وابسته به استعداد نیروی کاری‌اش است. هیأت مدیران خبررسانی باید به منظور برآورده ساختن نیاز‌های متغیر خبررسانی بین‌المللی، در داخل و خارج، انگیزه کارکنان را تقویت و مهارت‌های آنها را گسترش دهد.

رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی برای پوشش خبری محلی و پخش برنامه‌هایش به بیست اداره‌ای که در اختیار دارد وابسته است. در سال‌های اخیر نقش کارکنان اداره‌ها افزایش یافته‌اند، اما حقوق آنها، با توجه به کاهش ارزش دلار و بالا رفتن هزینه‌های زندگی، همگام با نقش آنها نبوده است. این امر باعث شده جذب، نگهداری و پرورش گزارشگران و ژورنالیست‌های مستعد روز به روز سخت‌تر شود. علاوه بر این،‌ درخواست بیشتر برای برنامه‌سازی نیازمند پشتیبانی اجرایی بیشتر خواهد بود. رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی پیشنهاد می‌کند که نیازهای سرمایه‌ای و پرسنلی 6 اداره از مجموع ادارات تحت هدایتش را در سال مالی 2011 برطرف سازد.

در این پیشنهاد اعلام شده که حقوق‌های پرداختی رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی باید افزایش یابند تا این نهاد بتواند با دیگر سازمان‌های بین‌المللی رقابت کند، به طور سالیانه پاداش‌هایی برای بهترین عملکردها اختصاص دهد و نیز به مراقبت‌های پزشکی کارمندان حائز شرایط یاری رساند. بر اساس این پیشنهاد باید زیرساخت‌های امنیتی ادارات نیز به منظور کاهش خطرات، ارتقا یابند.

بر اساس این پیشنهاد تعدیل‌هایی در حقوق‌های پرداختی رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی صورت می‌گیرد تا قدرت رقابتی این سازمان با سازمان‌های بین‌المللی دیگر افزایش یابد، پاداش‌های سالیانه برای کارکنان موفق اختصاص داده‌ می‌شود، و نیز کمک‌هایی به مزایای مراقبت‌های بهداشتی کارکنان واجد شرایط ارائه می‌شود. این پیشنهاد زیرساخت‌های امنیتی اداره را نیز ارتقا می‌بخشد تا خطرات و ریسک‌ها را کاهش دهند.

"انجام تحقیقات بازاریابی به منظور ارائه بسته‌های سود و هزینه مناسب برای هرکدام از مناطق، ارائه حقوق‌های رقابتی به منظور کاهش خروج کارکنان ادارات و ارتقای زیرساخت‌های امنیتی ادارات از جمله اهداف در نظر گرفته بی‌بی‌جی در عملیات‌های اداری و سرمایه انسانی رادیو اروپای آزاد در سال مالی 2011 می‌باشد.


دسته ها : سیاست
يکشنبه 1389/9/28 17:22
X