آمریکا با طراحی و اجرای حملات یازده سپتامبر پروژه اسلام هراسی را برای تخریب چهره اسلام در جهان کلید زد.

***واشنگتن و همراه کردن افکار عمومی با سناریوسازی***

مقامات آمریکا همواره تلاش کرده اند تا برای رسیدن به مقاصد خود در گوشه ای از دنیا مسئله ای را مطرح کنند و با استفاده از رسانه های جمعی آن را بزرگ جلوه دهند تا افکار عمومی را با خود همراه کنند و به دنبال آن قوانینی را تصویب کنند و به گوشه کنار دنیا لشکرکشی کنند و یا با حمایت از گروه های مختلف موجبات دستیابی به خواسته های خود را فراهم کنند.
حوادث یازده سپتامبر نمونه بارز این‏گونه اقدامات است. با وجود تحقیقات و افشاگری‏های برخی از روشنفکران مبنی بر ساختگی و دروغ بودن حملات یازده سپتامبر، آمریکا توانسته است با استفاده از کنترل رسانه‌ای خود، افکار عمومی مردم را به سمت خواسته‌های خود سوق دهد. واشنگتن پست در نظرسنجی اخیر خود اعلام کرده است که 48 درصد از مردم آمریکا تصور خوبی از اسلام ندارند. این آمار 10 در صد بیشتر از میزانی است که در نظرسنجی منتشر شده یک ماه بعد از حملات یازده سپتامبر است. نتایج این آمار نشان می دهد که گذشت زمان نتوانسته باعث فراموشی حوادث یازده سپتامبر در اذهان مردم آمریکا شود و رسانه های این کشور توانسته اند در اقدامی فراگیر مردم آمریکا را با سیاست های خود همراه کنند.

***اهرم فشاری به‎نام "مرکز اسلامی " در آستانه 11 سپتامبر***

بحث ساخت مرکز اسلامی در آستانه سالگرد حوادث یازده سپتامبر نیز در همین راستا است که در رسانه‌های آمریکا از آن به عنوان مسجد تعبیر می‌شود. طرح این موضوع و برجسته کردن آن نمونه‌ای از تلاشهای دولت آمریکا برای تحریک احساسات غیرمسلمانان علیه اسلام است که به صورت گسترده ای توسط رسانه های آمریکا به آن پرداخته می‌شود.
"جمال دجانی "، تحلیلگر و تهیه‌کننده برنامه‌های سیاسی در آمریکا با اشاره به ایجاد جو رسانه‌ای علیه مسلمانان در آستانه حملات 11 سپتامبر به خبرگزاری فارس می‌گوید: ساخت "مسجد " در محل وقوع حادثه یازده سپتامبر در نیویورک که ساخت آن چند ماه است در صدر خبرهای رسانه‌های غربی قرار گرفته است در واقع یک مسجد نیست بلکه یک مرکز اسلامی است که فاصله قابل توجهی با محل وقوع حوادث یازده سپتامبر دارد و استفاده از اصطلاح "مسجد " در واقع ترفندی است که رسانه‌ها از آن به عنوان یک نماد اسلامی برای ترویج اسلام‌هراسی استفاده می‌کنند.
وی می‌افزاید: به نظر من مطرح شدن مسئله ساخت این مرکز اسلامی تحت عنوان "مسجد " در محل وقوع حوادث یازده سپتامبر در سالگرد وقوع این واقعه کار آن دسته از افرادی است که تلاش می‌کنند چهره‌ای غیرواقعی از اسلام را در آمریکا نشان دهند.
دجانی دستهای پشت پرده را در پس ماجرای ساخت مرکز اسلامی در نیویورک می‌داند و تاکید می‌کند: باید تاکید کنم که گروهی پشت پرده ساخت این مسجد هستند که تلاش می کنند چهره اسلام و مسلمانان را تخریب کنند.

***دلسوزی پترائوس برای نیروهای آمریکا یا دعوت به اهانت به اسلام؟***

یکی دیگر از روشهایی که آمریکا برای تحریک افراد انجام می‌دهد، هشدار درباره عدم انجام یک کار است که علاوه بر ایجاد جو روانی می تواند افراد تندرو را برای انجام آن هدایت کند. در همین راستا به تازگی در گزارشی به نقل از "دیوید پترائوس " آمده است که اعضای کلیسای کوچکی در فلوریدا قصد دارند تا در نهمین سالگرد حملات 11 سپتامبر در اعتراض به آنچه اصول افراطی اسلام خوانده‌اند، صفحاتی از قرآن را به آتش کشند.
پترائوس اعلام می‌کند که اجرای این طرح می‌تواند تمام تلاش‌های باراک اوباما [رئیس جمهوری آمریکا] برای هرچه نزدیک‌تر‌شدن به جمعیت یک میلیارد و نیم میلیون نفری مسلمان جهان را از بین ببرد و همچنین موجب انجام اقدامات تلافی‌جویانه علیه نیرو‌های آمریکایی در افغانستان شود.
اظهارات پترائوس که در رسانه‌های آمریکا و جهان بازتاب پیدا می‌‌کنند، جنبه تبلیغاتی داشته و توسط دولت آمریکا پیگیری نمی‌شوند. طبیعی است که چنین اظهار نظری خود به طور غیرمستقیم می‌تواند افراد دیگری را که از ماجرا آگاه نبودند، دعوت به اهانت به مقدسات اسلامی و مسلمانان کند. آنگاه می‌توان سخنان فرمانده نظامیان آمریکایی در افغانستان، نه از روی دلسوزی برای نیروهای آمریکایی در این کشور بلکه تاکتیک حساب شده واشنگتن برای شعله‌ورتر کردن احساسات ضداسلامی در آستانه حملات 11 سپتامبر ارزیابی کرد.


دسته ها : سیاست
سه شنبه 1389/6/23 22:2
X