پس از اینکه دشمنان نظام نتوانستند از طریق سخت، انقلاب اسلامی را از میان بردارند، به این نتیجه رسیدند که راه‌های نرم را برای براندازی مورد آزمایش قرار دهند.
در نوشتار ذیل به معرفی مهمترین مؤسسات آمریکایی که درباره براندازی نرم فعالیت دارند، می‌پردازیم:

موسسه اینشتین بیشتر کارهای تئوریک در خصوص انتخابات را انجام می‌دهد.بنیانگذار این موسسه جین شارپ است، که اکنون در حدود 80 سال سن دارد.
وی آمریکایی الاصل است و به قول خودش حدود 50 سال است که بر روی روش‌های ظاهراً قانونی و بدون خشونت که می‌تواند یک تغییر ایجاد کند، متمرکز است.
این موضوع واقعا مسخره و توهین آمیز است که بنیاد آلبرت اینشتین نام این فیزیکدان مشهور جهان را بر روی خود گذاشته است. این بنیاد تحت عنوان "اقدامات غیرخشونت آمیز " نقابی بر چهره خود زده است.
این بنیاد نقش مهمی در راه‌اندازی نسل جدیدی از جنگ‌ها و اقدامات براندازانه در نقاط مختلف جهان ایفا کرده است. این را نیز به خوبی می‌دانیم که خود انیشتین به این نوع اقدامات خرابکارانه به هیچ وجه تمایلی نداشت.
در کتاب "بوش علیه چاوز " به اقدامات آمریکا برای تضعیف دولت چاوز در ونزوئلا اشاره شده است. پس از انتشار این کتاب، جین شارپ بنیانگذار بنیاد آلبرت انیشتین، نویسنده این کتاب را تهدید کرد.
نویسنده این کتاب گفته است که یکی از مقامات این بنیاد ضمن تهدید و فرستادن ایمیل، همراه با انتقاد شدید اذعان کرده بود که بنیاد اینشتین از سوی دولت آمریکا برای انجام اقدامات خرابکارانه در ونزوئلا بودجه دریافت کرده است.
شارپ نیز پذیرفت که بنیاد اینشتین از "موسسه وقف ملی برای دموکراسی " ( NED) و موسسه بین المللی جمهوری خواهان IRI بودجه دریافت کرده است.
منابع این بودجه‌ها نیز در گزارش سالانه موسسه آلبرت اینشتین ذکر شده است. بنابراین واقعاً دروغ‌گویی است که بگوییم این بنیاد متعلق به دولت آمریکا نیست.
باید به این موضوع نیز اشاره کرد که بنیاد انیشتین در سال 1983 برای حمایت از طرح "جنگ های پنهان " که از سوی رونالد ریگان رئیس جمهور اسبق آمریکا مطرح شده بود، تاسیس شد.
با توجه به اینکه جین شارپ آمریکایی است و نزدیکی زیادی که به محافل حکومتی - امنیتی دارد، قاعدتاً بیشترین استفاده از کارهای وی برای این نهادهاست.
جین شارپ در مصاحبه‌هایی که داشته گفته است که در سال 1990، وقتی موضوع میدان "تیان آن‌من " چین اتفاق افتاده وی از دو هفته قبل در این کشور بوده است و اتفاقاً در همان روز در میدان مذکور بوده که با کمک برخی جان سالم به در می‌برد.این فرد همچنین در ویتنام هم بوده است.
به هر حال جین شارپ سابقه خیلی جدی در این خصوص دارد و چندین کتاب نیز در خصوص بحث‌های تئوریک و مباحث عملی براندازی نرم از وی منتشر شده است.
به هر حال از جین شارپ به عنوان پدر براندازی نرم نام می‌برند.

دسته ها : سیاست
شنبه 1388/9/28 17:4
X