فدائیان خلق، جدا از خلق راهپیمایی کردند

حامیان موسوی با راهپیمایی جداگانه در روز قدس و با طرح شعارهای برخلاف آرمان های این روز، عملکرد منافقین در سال 59 را تکرار کردند. حامیان موسوی که به موازات خیابان راهپیمایان اصلی به راهپیمایی پرداختند با طرح شعارهایی همچون: «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران»، «استقلال، آزادی، جمهوری ایرانی» فاصله خود با متعهدین به امام ، انقلاب و ملت مظلومین فلسطین را به نمایش گذاشتند. در حقیقت اقدام آنها تکرار یک تاریخ بود که در سال 59 منافقین با جداسازی راهپیمایی خود ، عملا راه خود را از ملت جدا کردند. روزنامه جمهوری اسلامی در تاریخ 23 فروردین 59 درباره اقدام راهپیمایی فدائیان خلق در 22 فروردین می نویسد:
«فدائیان خلق، جدا از خلق راه‌پیمایی کردند»
به گزارش خبرنگاران شهری ما، فدائیان خلق برخلاف دستور رئیس جمهور و گروه‌ها و سازمان‌ها و احزاب دیگر، جداگانه دست به راه‌پیمایی زدند.همچنین فدائیان خلق، برخلاف اعلام مسیرها و زمان راه‌پیمایی از طرف ستاد برگزاری راه پیمایی، تکروانه و جدا از خلق، به نمایش سازمانی خود پرداختند.
در کنار راه پیمایی جدا از خلق، چریک های فدائی خلق، گروه‌های کثیری ازمردم، با شعارهای: اسلام پیروز است، چپ و راست نابود است و تا خون در رگ ماست، خمینی رهبر ماست، تظاهرات میکردند.
این نمایش سازمانی، طبق اطلاعیه قبلی، با شرکت گروه های هوادارسازمان، ساعت 9 صبح، از میدان بهارستان شروع شد.

خودکشی یکی از اغتشاشگران در اصفهان

یکی از عوامل اصلی اغتشاشات اخیر دانشگاه صنعتی اصفهان، پس از یک درگیری خانوادگی، اقدام به خودکشی کرد. یکی از دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان به نام «محمدجواد-پ» اهل گیلانغرب کرمانشاه و دانشجوی کارشناسی ارشد رشته پتروشیمی با پرت کردن خود از پل عابر پیاده واقع دربلوار کشاورز اصفهان اقدام به خودکشی کرد. گفته می شود وی یکی از عوامل اصلی درگیری ها و ناآرامی های خردادماه گذشته دانشگاه صنعتی اصفهان بوده است. شاهدان عینی اعلام کرده اند که نامبرده که به اتفاق پدرش در منزل یکی از بستگانشان در شهر اصفهان مهمان بوده اند، پس از درگیری و مشاجره با پدرش، در حالتی جنون آمیز به بالای پل عابر پیاده رفته و اقدام به خودکشی می کند.


سبزها از توهم درآمدند!

در حالی که رسانه‌های حامی موسوی مدعی بودند که عدم پخش مستقیم دیدار دو تیم استقلال - استیل‌آذین به دلیل حضور موج سبز(!) در استادیوم آزادی بوده، پخش مستقیم بازی پرسپولیس - راه‌آهن، آنها را از توهم بیرون آورد. شامگاه جمعه 27 شهریور بینندگان تلویزیون منتظر پخش مستقیم دیدار دو تیم استقلال و استیل‌آذین بودند اما این امر به دلیل مشکلات فنی میسر نشد. به دنبال عدم پخش مستقیم این دیدار، رسانه‌های هوادار میرحسین موسوی که به دلیل ناکامی شدید در روز قدس به دنبال مفری بودند مدعی شدند که دلیل عدم پخش مستقیم این دیدار حضور سبزها(!) در استادیوم آزادی بوده است. اما با پخش مستقیم دیدار پرسپولیس - راه‌آهن که با جمعیت تماشاگری بسیار بیشتر در استادیوم آزادی برگزار شد، معلوم گردید که مدعیان موج سبز(!) در توهم مطلق به سر می‌برند و در ورزشگاه آزادی کسی برای آنها تره هم خرد نمی‌کند.

عقب نشینی سازمان مجاهدین از نامه پراتهام

به دنبال مشخص شدن خودربایی دختر جواد امام ، سازمان مجاهدین انقلاب که به این بهانه ، نامه بسیار تندی به رئیس قوه قضائیه نوشته بود ، در نامه دیگری ادعاهای قبلی خود را پس گرفت. در این نامه که به امضای محسن آرمین خطاب به آیت الله آملی نوشته شده ، ضمن اعتراف به کذب بودن ادعای ناپدید شدن عاطفه امام ، در عین حال تلاش شده تا بیانیه قبلی سازمان مجاهدین انقلاب در این باره ، به انحاء مختلف توجیه شود.
محسن آرمین در این نامه ضمن تائید محتوای گفتگوی همسر جواد امام با پارلمان‌نیوز در خصوص اقدام احساسی عاطفه امام،نوشته است: « پیرو نامه سرگشاده مورخ 17/6/88 در باره ماجرای ناپدید شدن دختر آقای جواد امام به اطلاع می‌رساند آن نامه با انگیزه‌های انسان دوستانه و دفاع از حقوق یک عضو سازمان و در پی دو مصاحبه مادر عاطفه امام با رسانه‌های جمعی مبنی بر بازداشت غیر قانونی دخترش و وادار کردن او به اعتراف‌های ناشایست نگارش یافت و اکنون که مشارٌالیها طی مصاحبه‌ای اعلام داشته است ماجرای بازداشت دخترش صحت نداشته و تنها ادعاهای دختری نوجوان بوده است که به انگیزه‌های احساسی و عاطفی نسبت به پدر دربند خود، آن را مطرح کرده است، طبعاً ما نیز به منظور رفع هرگونه شبهه و سوء تفاهمی وظیفه خود می‌دانیم، مطالب مربوط به این موضوع در نامه مذکور را منتفی اعلام می‌‌کنیم.»!
عضو مرکزیت سازمان مجاهدین در عین حال برای توجیه اتهامات قبلی سازمان متبوعش به نظام اسلامی به بهانه ادعای ربوده شدن عاطفه امام ، نوشته است: « در عین حال به گمان ما به این ماجرا باید فراتر از یک حادثه منفرد، همچون یک آسیب‌پذیری نگریست و اندیشید چرا صرفنظر از جماعت معدود طرفدار سینه چاک و نوعاً وابسته به جریان حاکم، جامعه در صحت چنین اخباری کمتر تردید می‌کند و در خوشبینانه‌ترین حالت آن‌ها را وقایعی تصور می‌کند که احتمال وقوعشان منتفی و غیر ممکن نیست. ساده‌ترین پاسخ و در عین حال غلط ترین پاسخ به این پرسش آن است که این آسیب‌پذیری را محصول دست های توطئه و اراده‌های بیگانه دانسته معتقد شویم افکار عمومی، تحت تأثیر تبلیغات سازمان‌یافته و هدفدار دشمن این اخبار را باور می‌کند. همچنین خطرناک‌ترین نتیجه‌گیری از این ماجرا آن است که آن را به مثابه مشت نمونه خروار تلقی کرده بکوشیم به جامعه بباورانیم که کلیه اخبار مشابه درمورد دستگیری‌های غیرقانونی و رفتارهای زشت و غیر اخلاقی در بازداشتگاه‌ها و ... همچون خبر مذکور بی اساس و عاری از صحت است.»
محسن آرمین بدون اشاره به قانون شکنی های آشکار همفکرانش بعد از انتخابات ریاست جمهوری ، حزب متبوع خود را « یک حزب سیاسی قانونی که مصرانه طالب وجود فضای سالم رقابت بر موازین قانونی و اخلاقی است» نامیده و از رئیس قوه قضائیه خواسته است در مسیر اصلاح و استقلال قوه قضائیه این گروه را در کنار خود بداند!


دسته ها : سیاست
سه شنبه 1388/6/31 23:59
X